Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju

Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju Stonepanel Sky - kamene obloge za montažu na toplinsku izolaciju

Stonepanel Sky je kamena obloga namjenjena za montažu na toplinske izolacije (stiropor, kamena vuna) i za montažu na većim visinama (iznad 2 metra).
Za tu namjenu, na svakom kamenom panelu je ugrađen sustav za sidrenje.
Prvoklasna kvaliteta i otpornost kamenih obloga STONEPANEL SKY je jamstvo idealnog izbora prije svega za Vašu vanjsku fasadu.
Kamene obloge STONEPANEL SKY su izrađene iz prirodnog kamena i dostupne u svim varijantama STONEPANEL sustava.

Kamene obloge STONEPANEL SKY su opremljene vlastitim sustavom sidrenja koji omogućuje jednostavnu montažu na sve površine gdje se može koristiti tipla sa vijkom u kombinaciji sa fleksibilnim ljepilom. Težina obložnog panela SONEPANEL SKY je cca 80kg/m2, deblj ina 3-5 cm.

 

 

 

 

 

 

Stonepanel® Sky je razvila grupacija Cupa Group, koristeći prethodna istraživanja i razvoj tvrtke Cupamat. Povrh toga ovaj model je prošao najrigoroznija testiranja i kontrole kvalitete da bi bila zajamčena montaža i funkcionalnost na visinama.

SKY