Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge

Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge Stonepanel - prirodni kamen za unutarnje i vanjske obloge

STONEPANEL – kvalitetni prirodni kamen za Vaš dom

Prirodni kamen Stonepanel danas je već sinonim za visokokvalitetni  prirodni kamen koji se koristi pri oblaganju unutarnjih i vanjskih prostora.

STONEPANEL je prije svega prvoklasni prirodni obložni kamen, kojega karakteriziraju moderna estetska rješenja i  jednostavnost montaže.

Ako želite izbor iz široke palete boja i vrsta kamena, tada izaberite prirodni kamen STONEPANEL. 

Prirodni kamen STONEPANEL  u nekoliko varijanti: 

prirodni kamen STONEPANEL – kvalitetni kamen za interijere i eksterijere

prirodni kamen - koristi se za montažu na toplinsku izolaciju i visine iznad 2m 

prirodni kamen DECOPANEL - za ukrašavanje i oživljavanje interijera   

prirodni kamen CUPAMAT – elegantne podne i zidne obložne ploče 

 

Zašto izabrati prirodni kamen STONEPANEL? 

Prirodni kamen (kamene obloge) STONEPANEL je moderni obložni sustav sa jednostavnom montažom, koji prije svega služi za oblaganje pregrada, fasada i zidova. 

 „STONEPANEL“  se najčešće koristi kao funkcionalno a pritom elegantno rješenje za oživljavanje interijera i eksterijera kao podne ili zidne obloge. Proizvodi STONEPANEL su jamstvo kvalitetnog prirodnog kamena dostupni iz sljedećih materijala – kvarcit, gnajs, vapnenac, bazalt, pješčenjak, škriljevac. 

Montaža je vrlo jednostavna! Svaki komad prirodnog kamena je izrađen u obliku slova „Z“, čime je izbjegnuta vidljivost spoja pojedinih dijelova. Prirodni kamen STONEPANEL  sa cementnom bazom je ojačan  metalnom mrežicom ili mrežicom od staklenih vlakana, što omogućuje jednostavnu montažu i ljepljenje prirodnog kamena na ciglu, žbuku, beton i mnoge druge uobičajene podloge.

stonepanel-povrchové úpravy